Kızılca Ortaokulu Öğrencileri Yaşadıkları Şehrin Tarihi ve Turistik Güzelliklerini Tanıyacak, Tanıtacak

03.03.2019 437

Zonguldak - Ereğli Kızılca Ortaokulu öğrencileri "Yaşadığım Şehri Tanıyorum, Tanıtıyorum" adlı eTwinning projesine 12.02.2019 tarihinde ortak oldu. Seyhan Özdemir öğrencilere yaşadıkları şehri tanıtmak ve projede yer alacak diğer ortaklarımızın yaşadıkları şehirleri tanımak adına bu projeye katıldıklarını söyledi.

Rehberlik öğretmeni Seyhan Özdemir öğrencilere yaşadığımız şehrin ve proje ortağı şehirlerimizin güzelliklerini,kültürünü,tarihini anlatacak , sunum ve videolarla destekleyecek. Oluşturulan sosyal ortam ve sunumlarla öğrencilerin yaşadıkları şehri ve proje ortağı şehirleri tanımalarını sağlayacak. amaç, öğrencilerin önce kendi yaşadıkları şehir hakkında bilgi sahibi olup, sonrasında da proje ortağı şehirlerimizin coğrafi ve kültürel değerlerinin yakından tanınmasını sağlamaktır. Öğrenciler projenin her aşamasına aktif katılarak fotoğraflar, sunumlar, pano hazırlıkları gibi etkinlikler ile ülkemizin eşsiz güzelliklerini araştırma-inceleme çalışmalarına devam edecektir.Öğrenecekleri bilgilerin diğer proje ortaklarıyla paylaşılmasıyla işbirlikli bir öğrenme ortamı gerçekleşecek. Bu proje sonucunda hem yaşadığımız şehir olan Zonguldak ve ilçelerini hem de projede yer alan diğer ortaklarımızın yaşadıkları yerleri tanıyacağız.

06-03-201906-03-2019