´Memleketimin Her Köşesi Cennet´ adlı eTwinning projesi ile  öğrencilerimiz ülkemizin coğrafi güzelliklerini tanıyacak.

´Memleketimin Her Köşesi Cennet´ adlı eTwinning projesi ile öğrencilerimiz ülkemizin coğrafi güzelliklerini tanıyacak.

Okulumuz rehber öğretmeni Seyhan Özdemir rehberliğinde tüm okul öğrencileri ''Memleketimin Her Köşesi Cennet'' adlı eTwinning projesine 27.10.2018 tarihinde ortak oldu . Seyhan Özdemir öğrencilere ülkemizin sahip olduğu coğrafi ve kültürel değerleri tanıtmak adına bu projeye katıldıklarını söyledi.

30.11.2018 234

Okulumuz rehber öğretmeni Seyhan Özdemir rehberliğinde tüm okul öğrencileri ''Memleketimin Her Köşesi Cennet'' adlı eTwinning projesine 27.10.2018 tarihinde ortak oldu. Seyhan Özdemir öğrencilere ülkemizin sahip olduğu coğrafi ve kültürel değerleri tanıtmak adına bu projeye katıldıklarını söyledi.
Rehberlik öğretmeni Seyhan Özdemir öğrencilere ülkemizin eşsiz güzellikleri konusunda bilgiler anlattı, sunum ve videolarla destekleyecek. Oluşturulan sosyal ortam ve sunumla öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak. Öğrenciler, bu proje ile araştırma-inceleme yapacaklar. Öğrenecekleri bilgilerin diğer proje ortaklarıyla paylaşılmasıyla işbirlikli bir öğrenme ortamı gerçekleşecek.

EBA sayfasında da yayınlanan haberimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.eba.gov.tr/haber/1541492352