Kızılca Ortaokulu

Vizyon: Sevgi, saygı hoşgörünün merkezi olan, hukukun üstünlüğüne inanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değişime açık, eşitlik kavramını benimseyen, teknolojik gelişmelere her zaman açık, öğrenilen her bilgiyi ülke menfaati için kullandırmayı hedefleyen ve her an daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve İnkılâplarını, anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan sorumluluk sahibi olan, öğrenmeye açık olan, hür ve bilimsel düşünen, çevresi ile olumlu ilişki kuracak davranışları kazanan bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama :09:00 Ders Bitiş :15:25
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: e-TWİNNİNG PROJELERİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

WEB - https://kdzkizilcaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kızılca Köyü Aşağı Mevkii Aşağı Küme Evleri Dış Kapı 70/1 KDZ EREĞLİ/ ZONGULDAK

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Köyümüze ulaşım Köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zonguldak il merkezine 40 Km. olup Kdz.Ereğli ilçe merkezine 10Km.dir